WISECRACKER'S RAGDOLLS

Cattery van Marga Hendriks

Catootje is met pensioen gegaan 2022, we hebben haar laten steriliseren en ze mag nu net als ons genieten van de "oude"dag

Catootje is onze eerste ragdoll, het was liefde op het eerste gezicht.

We hebben haar mogen kopen bij Moonmaiden's cattery, bedankt Wilma en Cor, jullie hebben me het mogelijk gemaakt om een kleine cattery op te gaan zetten.

We hebben beide dezelfde visie, namelijk dat gezondheid en karakter en de ras eigenschappen bij ons hoog in het vaandel staan. Ook begeleid Wilma mij, omdat het toch allemaal nieuw is voor mij. Catootje is voorlopig de enige ragdoll, msschien dat we een kitten aanhouden, we wachten af!!

Catootje is een hele lieve relaxte en aanhankelijke poes. Ze ligt altijd tussen of op onze honden. Als je haar oppakt is het net een lappe pop, waardoor de ragdoll bekend is geworden.

Catootje is getest op HCM en PKD, en heeft de Felv en fiv test gehad, en gelukkig was alles goed. 

Na de onderzoeken en aanvraag catterynaam Wisecracker's was het zover, we konden op zoek naar een geschikte kater, dit is Leopold van cattery lestbest geworden. Hier is Catootje een paar dagen gaan logeren , en na 28 dagen hebben we een echo laten maken en zagen we dat ze drachtig was. Wat een feest we gaan kittens krijgen.

We hebben ook nog een röntgenfoto laten maken ,zodat we wisten hoeveel kittens ze zou krijgen. Op dag 65 is ze bevallen van 4 kittens, 3 katers en 1 poesje.

Kijk verder op de kittenpagina Adorable nest.

 

 Ons Catootje