WISECRACKER'S RAGDOLLS

Cattery van Marga Hendriks

 

Over ons

Ik ben Marga Hendriks en ben getrouwd met Peter, samen hebben we 3 zonen, een kleinschalige kennel van Bearded Collies en Coton de Tulear. Mijn liefde voor dieren is groot, en zou me zonder hen geen leven meer voor kunnen stellen. Ik besteed dan ook veel aandacht aan onze honden en poezen, en zijn ze allen goed gesocialiseerd, en gaan ze weleens mee naar het verpleeghuis waar ik werkzaam ben.

Al heel wat jaren hebben wij poezen gehad, maar mijn droom was altijd een Ragdoll. Nadat onze poezen van ouderdom zijn overleden, heb ik onze eerste ragdoll Catootje gekregen. Het was ook de bedoeling om met haar een nestje te krijgen, mits alle onderzoeken goed waren.

We genieten van al dat moois, en proberen hen goed voor te bereiden op de grote wijde wereld, dit door de kittens goed te wennen aan allerlei geluiden, mensen, en zullen ook bij ons in de huiskamer groot gebracht worden.

De kittens worden regelmatig ontwormd, ingeënt, en onderzocht door de dierenarts. Bij plaatsing zijn ze voorzien van een chip en gaan met een stamboom weg, we hanteren ook een verkoopovereenkomst.

Heeft U interesse in een kitten, laat het me even weten via het contactformulier.